Shop navigation

Elke EQ3 fit apple cruesli reep (3 individueel verpakt/doosje) is een volledige vervangmaaltijd, en dus geen tussendoortje. Makkelijk om mee te nemen. 

EQ3 fit apple cruesli zorgt in de eerste plaats voor eengecontroleerde energieopname: wat betekent: de hoeveelheid kcal die je opneemt is goed afgelijnd. Daarnaast bevat het product wel alle basisvoedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Zo kan je verantwoord minder calorieën opnemen. Bovendien bevat de apple cruesli reep ook Pinno Thin®: een 100% natuurlijk “verzadigings ingrediënt”. Het helpt de calorie-inname onder controle te houden door de eetlust te remmen en een gevoel van verzadiging te creëren.

Deze EQ3 fit repen zijn het ideale, makkelijke alternatief als maaltijd wanneer je zin hebt om te kauwen. Als je vaak onderweg bent, je dagtaak uitloopt, je direct na je werkdag wenst te gaan sporten, je in ploegendienst werkt, ... is het handig een EQ3 reep bij te hebben.

Omdat het nuttig is om rustig te kauwen en met kleine happen te genieten van elk eetmoment, hebben deze repen een degelijke consistentie. De repen zijn ook vezelrijk.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Bereidingsadvies

1 reep = 1 gebruiksklare portie

Gebruik

EQ3 fit apple cruesli zorgt in de eerste plaats voor een gecontroleerde energieopname: wat betekent: de hoeveelheid kcal die je opneemt is goed afgelijnd. Daarnaast bevat het product wel alle basisvoedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Zo kan je verantwoord minder calorieën opnemen.

Door 1 of 2x per dag een "gewone" maaltijd te vervangen door een EQ3 fit product, beperk je je energieopname en neem je wel voldoende voedingsstoffen op om evenwichtig te vermageren of om je gewicht te stabiliseren. Zo beïnvloed je op een goeie manier de reactie van de honger- en verzadigingshormonen in je lichaam.

De Europese Voedingsautoriteit stelt: "De vervanging van 2 dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet door een maaltijdvervangend product draagt bij tot gewichtsverlies, de vervanging van 1 dagelijkse maaltijd draagt bij tot het behoud van het gewicht na gewichtsverlies (EFSA)."

EQ3 fit apple cruesli heeft  een maaltijdvervangend effect in het kader van een energiebeperkt dieet. Bovendien is het noodzakelijk dat dit dieet wordt aangevuld met andere gezonde voedingsmiddelen.
Tips

Ook lekker verkruimeld in een potje magere natuur yoghurt.

Drink minstens 2 glazen water of calorievrije drank bij je reep.

Praktisch: 

1 verpakking bevat 3 volledige vervangmaaltijden

Extra: 

THT staat voor 'Tenminste Houdbaar Tot' of beter gezegd: Tenminste Heerlijk Tot...


Een THT-datum staat op voedingsmiddelen die niet snel bederven. Na deze datum kan de kwaliteit, zoals smaak, geur of kleur van het product, achteruitgaan. Je kunt het product vaak nog wel zonder gevaar eten. De fabrikant garandeert tot de THT-datum een smaakvol en veilig product. Een product mag nog verkocht worden na de THT.  Hoe zit dat met EQ3 producten? 

De THT van EQ3 producten wordt hoofdzakelijk bepaald door de vitaminen en mineralen. Tot de THT-datum bevat een product nog precies de hoeveelheden vermeld op het etiket. Daarna beginnen deze waarden (vnl. van vitamine C) licht af te nemen.

dereen vindt het prettig om producten met een zo lang mogelijke THT te ontvangen. Toch is het goed om te realiseren dat je de EQ3 producten aanschaft om op korte termijn te gebruiken. Je wilt snel resultaat, toch? Dus een product met een relatief korte THT kopen of het gebruiken tot enkele weken na de THT, kan nog best. En zo voorkom je verspilling.

Voedsel weggooien, daar houden we niet van. Vandaar dat we onze producten zolang mogelijk uitleveren. 

Allergie-informatie: 
  • soja
  • tarwe
  • gerst
  • gluten (tarwe)
Ingrediënten: 

fructose-glucosestroop, "appel 13,5%", "sojachips (sojaproteïne, tapiocazetmeel, zout)", sojakorrels, gelatinehydrolysaat, oligofructose, maltitol stroop, "pinnothin tg (triglyceriden van pijnboompitolie) 5,1%", "cornflakes (maïs, suiker, zout, gerstmout)", "rijstchips (rijstbloem, tarwegluten, suiker, tarwemout, glucose, zout)", dikaliumfosfaat, tricalciumfosfaat, magnesiumoxyde, ijzer (III) difosfaat, zinkoxyde, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet, voedingszuur (citroenzuur), emulgator (sojalecithine), soja-olie, "kaneel 0,2%", zout, aroma's, vitamine c, nicotinamide, vitamine e, calciumpantothenaat, vitamine b2, vitamine b6, vitamine b1, vitamine a, foliumzuur, biotine, vitamine d, vitamine b12

 

 

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Fit Brownie Fit Brownie
12,50 EUR
Fit Kaas Fit Kaas
12,50 EUR
Fit Dates & Nuts Fit Dates & Nuts
9,50 EUR
12,50 EUR
Back to Top