Shop navigation

Deze reep draagt bij aan een optimale recuperatie en is een volledige vervangmaaltijd. Het product is geschikt voor sporters, emo-eters, een extra optie voor "onderhoud/gewichtsbehoud" en een reep in geval van specifieke dieetbehoeften. 
Bij een futloos gevoel zal een EQ3 peanut crunch reep zorgen voor een boost en een betere recuperatie door de notenmix.
Een extra boost voor sporters die recuperatie en spieropbouw nastreven na een fysieke inspanning of die op zoek zijn naar een langer verzadigend effect tijdens hun inspanning.
Wie  al wat verder staat in het EQ3 programma en meer sport en beweegt kan de EQ3 peanut crunch ingezet worden als maaltijd tijdens het sportmoment.
Wie streeft  naar gewichtsbehoud en gedurende de week enkele maaltijden vervangt  door een reep: EQ3 peanut crunch ondersteunt zo het gewichtsbehoud op lange termijn.
Wie binnen het EQ3 programma specifieke dieet behoeften heeft: de reep bevat extra vezels, is melkeiwitvrij, lactosevrij, glutenvrij en in te zetten door vegetariërs en veganisten.
Het product heeft een crunchy noten smaak.
De EQ3 fit repen (65 g) worden geleverd per 3 individueel verpakte repen/doosje.

1 verpakking bevat 3 volledige vervangmaaltijden
Zonder gluten

 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Bereidingsadvies: 

1 reep = 1 volledige maaltijd

Gebruik: 

EQ3 fit peanut crunch zorgt in de eerste plaats voor een gecontroleerde energieopname: wat betekent: de hoeveelheid kcal die je opneemt is goed afgelijnd. Daarnaast bevat het product wel alle basisvoedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Zo kan je verantwoord minder calorieën opnemen.

Door 1 of 2x per dag een "gewone" maaltijd te vervangen door een EQ3 fit product, beperk je je energieopname en neem je wel voldoende voedingsstoffen op om evenwichtig te vermageren of om je gewicht te stabiliseren. Zo beïnvloed je op een goeie manier de reactie van de honger- en verzadigingshormonen in je lichaam.

De Europese Voedingsautoriteit stelt: "De vervanging van 2 dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet door een maaltijdvervangend product draagt bij tot gewichtsverlies, de vervanging van 1 dagelijkse maaltijd draagt bij tot het behoud van het gewicht na gewichtsverlies (EFSA)."

EQ3 fit peanut crunch heeft een maaltijdvervangend effect in het kader van een energiebeperkt dieet. Bovendien is het noodzakelijk dat dit dieet wordt aangevuld met andere gezonde voedingsmiddelen.

Belangrijk: drink steeds voldoende tijdens je dieet. Streef naar minstens 2 liter calorievrije drank per dag.

Praktisch: 

1 verpakking bevat 3 volledige vervangmaaltijden

Tips: 

Drink minstens 1 glas water of calorievrije drank bij je reep.

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Back to Top