Shop navigation

EQ3 fit tomaat bevat alle basisvoedingsstoffen die je lichaam nodig heeft in de energiebeperkte fase.  In combinatie met je zelf samengestelde maaltijd(en) neem je voldoende voedingsstoffen op om evenwichtig te vermageren. Zonder in een crashdieet te vervallen.

Door 1 of 2x per dag een "gewone" maaltijd te vervangen door een EQ3 fit product, beperk je je energieopname en neem je wel voldoende voedingsstoffen op om verantwoord te vermageren of om je gewicht te stabiliseren. Zo beïnvloed je op een goeie maneir de reactie van de honger- en verzadigingshormonen in je lichaam.

Verpakt in doosjes met 7 individuele porties om 7 maaltijden te bereiden.

Iedere verpakking bevat 7 volledige maaltijden
Zonder gluten*

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Bereidingsadvies: 

Voeg aan 300 ml heet water 1 portiezakje (58 g) toe. Roer tot een homogeen mengsel. Opgelet: warme bereidingen niet shaken!

Elke portie onmiddellijk na bereiding volledig opeten. Laat even rusten en afkoelen tot gewenste drinktemperatuur.

Gebruik: 

EQ3 fit tomaat zorgt in de eerste plaats voor een gecontroleerde energieopname: wat betekent: de hoeveelheid kcal die je opneemt is goed afgelijnd. Daarnaast bevat het product wel alle basisvoedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Zo kan je verantwoord minder calorieën opnemen.

Door 1 of 2x per dag een "gewone" maaltijd te vervangen door een EQ3 fit product, beperk je je energieopname en neem je wel voldoende voedingsstoffen op om evenwichtig te vermageren of om je gewicht te stabiliseren. Zo beïnvloed je op een goeie manier de reactie van de honger- en verzadigingshormonen in je lichaam.

De Europese Voedingsautoriteit stelt: "De vervanging van 2 dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet door een maaltijdvervangend product draagt bij tot gewichtsverlies, de vervanging van 1 dagelijkse maaltijd draagt bij tot het behoud van het gewicht na gewichtsverlies (EFSA)."

EQ3 fit tomaat heeft een maaltijdvervangend effect in het kader van een energiebeperkt dieet. Bovendien is het noodzakelijk dat dit dieet wordt aangevuld met andere gezonde voedingsmiddelen.

Belangrijk: drink steeds voldoende tijdens je dieet. Streef naar minstens 2 liter calorievrije drank per dag.

Praktisch: 

1 verpakking bevat 7 volledige vervangmaaltijden

Tips: 

Voeg wat extra verse kruiden toe zoals basilicum of rozemarijn.

Door wie te gebruiken?

Voor wie zijn energieopname (kcal) wil beperken en toch voldoende voedingsstoffen wil nemen om evenwichtig te vermageren of gewicht te stabiliseren.

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Back to Top