Shop navigation

Wanneer de focus ligt op efficiënt en verantwoord gewichtsverlies. 

Dit lekker hartig EQ3 focus product met broccolismaak (7 portiezakjes/doosje) bevat alle essentiële voedingsstoffen, van hoogwaardige kwaliteit in een excellente verhouding. Aangewezen bij wie: het afvallen moeilijker lukt, constant met een honger gevoel rondloopt, of naast overgewicht ook nog te kampen heeft met andere gezondheidsproblemen.

Je EQ3 Mentor stelt een schema op jouw maat op om evenwichtig te vermageren zonder in een crashdieet te vervallen. Verpakt in doosjes met 7 individuele porties van 60 g.

1 verpakking bevat 7 volledige vervangmaaltijden
Zonder gluten*

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Bereidingsadvies: 

Voeg aan 300 ml heet (niet kokend) water 1 zakje (58 g) EQ3 focus soep broccoli toe en roer om tot een lekkere soep. Laat even rusten en afkoelen tot drinkwarmte. Opgelet: warme bereidingen niet shaken!

Gebruik: 

EQ3 focus broccoli heeft alleen een maaltijdvervangend effect in het kader van een energiebeperkt dieet. Bovendien is het noodzakelijk dat dit dieet wordt aangevuld met andere gezonde voedingsmiddelen.

Belangrijk: drink steeds voldoende tijdens je dieet. Streef naar minstens 2 liter calorievrije drank per dag.

De vervanging van 2 dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet door een maaltijdvervangend product draagt bij tot gewichtsverlies, de vervanging van 1 dagelijkse maaltijd draagt bij tot het behoud van het gewicht na gewichtsverlies (EFSA).

Praktisch: 

1 verpakking bevat 7 volledige maaltijden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Back to Top