Shop navigation

Wanneer de focus ligt op efficiënt en verantwoord gewichtsverlies.

Elke EQ3 focus salty caramel reep (4 individueel verpakte repen/doosje) is een volledige vervangmaaltijd, makkelijk voor onderweg.

De salty caramel is de opvolger van de EQ3 plus toffee. Met een verbeterde samenstelling en naast de vertrouwde caramelsmaak een subtiele zoute toets. De stevige "bite" en consistentie van deze reep helpen je  om rustig te kauwen en lang te genieten van je maaltijd. Drink 1 glas water tijdens het eten van de reep.

Deze repen bevatten inuline. Inuline is een prebioticum, een waardevolle selectieve voedingsbron voor de goeie darmbacteriën.

EQ3 plus toffee reep getest als maaltijd reep in"Goed Gevoel"

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Bereidingsadvies: 

1 reep = 1 gebruiksklare volledige maaltijd

Gebruik: 

De Europese Voedingsautoriteit stelt: "De vervanging van 2 dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet door een maaltijdvervangend product draagt bij tot gewichtsverlies, de vervanging van 1 dagelijkse maaltijd draagt bij tot het behoud van het gewicht na gewichtsverlies (EFSA)."

EQ3 focus salty caramel heeft alleen een maaltijdvervangend effect in het kader van een energiebeperkt dieet. Bovendien is het noodzakelijk dat dit dieet wordt aangevuld met andere gezonde voedingsmiddelen.

Belangrijk: drink steeds voldoende tijdens je dieet. Streef naar minstens 2 liter calorievrije drank per dag.

 

Praktisch: 

1 verpakking bevat 4 volledige vervangmaaltijden.

Tips: 

Drink minstens 2 glazen water of calorievrije drank bij je reep.

Door wie te gebruiken?

Aangewezen bij wie het afvallen moeilijker lukt, constant met een honger gevoel rondloopt , of naast overgewicht ook nog te kampen heeft met andere gezondheidsproblemen.

Door de gebruiksklare vorm, zijn de repen zeer praktisch voor onderweg, op het werk. Zo heb je altijd een verantwoorde en gezonde maaltijd bij de hand.

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Back to Top