Shop navigation

Wanneer de focus ligt op efficiënt en verantwoord gewichtsverlies.

Een glutenvrij lunch- of dineralternatief, verrijkt met eiwitten, vitamines en mineralen zodat het een volwaardige vervangmaaltijd is.

Deze EQ3 focus wraps (7 portiezakjes/doosje) bevatten alle essentiële voedingsstoffen, van hoogwaardige kwaliteit in een excellente verhouding.

Aangewezen bij wie het afvallen moeilijker lukt, constant met een honger gevoel rondloopt, of naast overgewicht ook nog te kampen heeft met andere gezondheidsproblemen.

Je EQ3 Mentor stelt een schema op jouw maat op om evenwichtig te vermageren zonder in een crashdieet te vervallen.

1 verpakking bevat 7 volledige vervangmaaltijden
 
Zonder gluten*

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Bereidingsadvies: 

Giet 200 ml water in je shaker en voeg 1 zakje poeder (50 g) EQ3 focus wraps toe. Plaats de verdeelring, sluit je shaker goed af en shake tot een homogeen mengsel. Bak hiermee twee wraps in een anti-kleefpan op een gematigd vuur. Bekijk hier in een filmpje hoe je dit doet.

Gebruik: 

De Europese Voedingsautoriteit (EFSA) stelt: "Aangewezen bij wie het afvallen moeilijker lukt, constant met een honger gevoel rondloopt , of naast overgewicht ook nog te kampen heeft met andere gezondheidsproblemen."

EQ3 focus wraps heeft alleen een maaltijdvervangend effect in het kader van een energiebeperkt dieet. Bovendien is het noodzakelijk dat dit dieet wordt aangevuld met andere gezonde voedingsmiddelen.

Belangrijk: drink steeds voldoende tijdens je dieet. Streef naar minstens 2 liter calorievrije drank per dag.

Praktisch: 

1 verpakking bevat 7 volledige vervangmaaltijden.

Tips: 

De wraps kunnen zowel warm als koud gegeten worden. Dit vormt ook een goede basis voor een kcalorie-arme hartige taart.

Indien nodig kan je met een siliconenborsteltje een beetje olie over de bodem van je anti-kleefpan strijken vooraleer de wraps erover uit te gieten. Laat de wrap zachtjes uitbakken op een gematigd vuur en als de bovenzijde droog is, keer je hem om.

Bovendien hoef je de wrap niet altijd in een pan te bereiden, maar kan je er heel makkelijk een hartige taart mee bakken
Belangrijk is dat je werkt met een siliconenbakvorm. Kijk bij onze recepten kies als filter creatief met EQ3 producten.
 

Door wie te gebruiken?

Aangewezen bij wie het afvallen moeilijker lukt, constant met een honger gevoel rondloopt , of naast overgewicht ook nog te kampen heeft met andere gezondheidsproblemen.

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Back to Top