Shop navigation

3x3®

Tonicum voor de hoofdhuid
  • speciaal afgestemd op de bijzondere behoefte van de hoofdhuid en de haargroei
  • werkt verfrissend en vitaliserend
  • bevat een pipet, waarmee zuinig kan worden opgebracht
  • ook in combinatie met een MeineBase-oplossing mogelijk

Haren zijn het spiegelbeeld van de ziel en uitdrukking van onze persoonlijkheid. Ze zijn de duidelijkste weerspiegeling van ons innerlijk gevoel. Wanner het ons goed gaat, blijven ze goed zitten en vormen ze geen probleem voor ons. Zijn we echter bedroefd, dan hangen ze futloos naar beneden. Geen ander lichaamsgebied laat zo duidelijk onze emoties en ons welbevinden zien als het verhoornde eiwit, dat soms blond, soms bruin, soms zwart op onze hoofdhuid groeit.

In oude culturen of bij natuurvolken zag men in de haren overigens een soort verbindend element tussen de kosmos en de mens. 3x3 – Tonicum voor de hoofdhuid geeft ons haar de aandacht en zorg, die het nodig heeft om indruk te maken.

Onze haren worden door de haarbodem van vele belangrijke voedingsstoffen voorzien – en dat dagelijks! Het 3x3 tonicum-zuurstofproduct ondersteunt dit proces met zijn hoogwaardige Inhoudstoffen en zijn vitaliserende werking – voor krachtig en gezond haar. Tip: om de werking te versterken is een extra inname van het 100 planten-levensmiddel Wurzelkraft aan te bevelen.

Ingrediënten

water (gedemineraliseerd water), alcohol (ethanol), waterstofperoxide (< 0,1 %), bergdenolie, salieolie, geraniumolie, rozenhoutolie, steranijsolie, citroengrasolie, dennennaaldolie, theeboomolie, bergamotolie, anjerolie, sinaasappelschilolie, cederhoutolie, Ylang-Ylang-olie, rosmarijnolie, tijmolie, karwijzaadolie, cipresolie, citroenschilolie, sandelhoutolie, lavendelolie, jeneverbesolie, polyglyceryl-10 lauraat (dermofeel G 10 LW), citronellol, eugenol, geraniol linalool, limoneen

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

WurzelKraft 165 g WurzelKraft 165 g
31,50 EUR
Back to Top