Onderbouwd voedings- en dieetadvies

  
Bij Praktijk Erde kan u terecht voor individueel voedingsadvies.

Diëtiste Kristel De Vylder: 'Uit interesse in voeding en diëtiek, studeerde ik als Diëtiste af in '89 aan de KHLeuven (nu UCLL) afdeling Voedings- en Dieetleer.
Na gedurende 9 jaar in de farmaceutische industrie een groot deel van mijn kennis onderhouden en uitgebreid te hebben, startte ik in '98 mijn zelfstandige praktijk in Lint.

De praktijk wees uit dat het zo belangrijk is voor beide partijen (diëtist/cliënt-patiënt) zich goed bij te scholen om goede resultaten te grondvesten.
In 2004 starte ik als diëtiste in een groepspraktijk te Tienen, deed vervolgens vrije huisbezoeken, werkte van 2007 tot 2017 als freelance diëtiste in een groepsprakijk te Meensel, en startte ik intussen thuis, op de Bergévest 3, Praktijk Erde op in januari 2008, zodat u sindsdien een vaste stek vindt voor voedings - en dieetadvies te Tienen. 

Gedurende al die jaren volgde ik steeds bijscholingen om up-to-date te blijven, en ondervond ik synchroon met momenten zelf hoe het is om in bepaalde levensfasen om te gaan met gezonde voeding, budgettair koken, koken zonder keuken etc. 
Het continu openstaan voor nieuwe inzichten, het reageren op bepaalde, onverwachte, prettige of minder prettige situaties, zorgt ervoor dat we allert blijven, individueel gaan kijken, maar ook globaal, de mens in zijn geheel, die toch centraal staat binnen zijn/haar eigen leven.'

Als diëtiste sta ik u bij met:

Voedings- en dieetadvies omtrent diverse onderwerpen waaronder
  • gewichtsverlies, cholesterolverlaging, chronische nierinsufficiëntie, maag-darmklachten, voedselovergevoeligheden, diabetes, voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen, vegetarisme, veganisme, sport, ..

De Diëtiste heeft een Paramedisch beroep en is gebonden aan het beroepsgeheim.
Document GDPR

Contactgegevens Praktijk Erde

Bergévest 3
3300 Tienen

info@praktijk-erde.be 
0474 70 43 87

Maak hier uw afspraak!

Bestel hier tijdig uw EQ3 producten, Bioradix en P. Jentschura!

Gratis verzending van uw bestelling vanaf 100 euro


Bergévest 3 bevindt zich op de ring te Tienen, tegenover en ter hoogte van Tennisclub Racing Tienen en het Voetbalstadion.
Parkeren kan in de Paardenbrugstraat of op de parking van de Molenstraat (achter het voetbalstadion), waarna u makkelijk langs de Kleine Gete richting Bergévest kan wandelen.

 

Back to Top